IDEEN BAG

Ideen bag

PSYKOLOGI FLETTET MED TINGFINDER-TALENT


Læs her om ideen bag SKATTEFINDERIET, som er et resTultat af en succesfuld psykologkarriere og en hobby, der stak af...


Jeg er vokset op i en psykologklinik, da begge mine forældre også er psykologer. Senere læste jeg psykologi på Københavns Universitet. Gennem 15 år har jeg opnået en bred, klinisk erfaring indenfor alle terapiens områder.


Det år jeg fyldte 40 år, besluttede jeg mig for at skabe et arbejdsliv, der gjorde mig glad i låget, glad i kroppen og fyldte mig med god energi og mening.


Så jeg hev et år ud af kalenderen for at finde ud af, hvordan jeg kunne bygge bro mellem alt det bedste fra mit professionelle virke som psykolog og min hobby som metaldetektorfører. Dag ud og dag ind grublede jeg over, hvordan jeg kunne gøre afstanden mellem mine to yndlingsbeskæftigelser mindre.


Svaret kom gradvist og resultatet blev netop virksomheden: SKATTEFINDERIET, hvor psykologi og tingfinder-talent er flettet sammen.


Jeg fandt et helt særligt møbel, som har stået på Holbæk skattekontor og jeg fik det fragtet til Sønderjylland og istandsat og har vasket cigarlugten ud af det. Nu spiller det en central rolle i SKATTEFINDERIET.. 


Her kan vi sammen gå hen og åbne en eller flere af de 28 skuffer, som rummer en masse konkrete terapi-ark og øvelser til at understøtte samtaleterapien.


Men skufferne rummer også en masse forkellige materialer, der kan bruges til at sætte skub i terapeutiske processer.

Herunder materialer til kunstterapeutiske metoder samt figurer til sandplay processer. Derfor er der også et plankebord, hvor der kan arbejdes kreativt, hvis din proces kræver det. Af og til er en vekselvirkning nemlig en rigtig god ide.


Da møblet med de mange skuffer var købt, slog det mig at samtalerummet skulle være på 1. salen i min villa fra 1926 og indrettes smukt og kreativt i en blanding af art deco stilen fra netop 20´erne og den mere lyse skandinaviske stil. Et rum hvor du helt sikkert vil føle dig velkommen og tryg. 


Har du lyst og modet, så tager vi sammen på din personlige og individuelt tilpassede terapeutiske skattejagt i dit indre.

Sammen  finder vi frem til det, som er blevet væk/mangler. Og jeg er klar til at støtte, motivere, udfordre og inspirere dig fra start til slut. 

NYESTE INSPIRATION FRA BOGEN

 "Teori U omsat i liv, læring og lederskab":


"Ofte opstår det nye når vi ikke kan få tingene til at passe ind i eksisterende systemer eller de kategorier, vi har til rådighed...Ja, vi skal måske holde op med at ville forstå og begribe det med vores begreber, men istedet være parate til at lade os gribe.

At stille sig i det åbne, som kunstneren i øjeblikket før det hvide lærred bliver til et maleri" 


"Alle på jorden har en skat, der venter på dem"


Paulo Coelho

SKATTEFINDERIET


Er en privat psykologs virksksomhed, som er etableret fordi: 

JEG TROR PÅ, AT DER ER ET BEDRE LIV TIL ALLE

Torvegade 8, 6510 Gram, Danmark

Email: kontakt@psykolog-marie.dk

Phone: (+ 45) 29 92 18 79

  KONTAKT


     Du er velkommen til at kontakte mig for at høre                       nærmere  samt for at booke det,  

     som passer bedst til dine behov.

Telefontid


   9-13 Mandag, tirsdag, onsdag, fredag.

BETALING


På dagen via MobilePay: 400 447

Husk at skrive fakturanummer på.


CVR. NR: 30132025