TERAPI: PERSONLIG UDVIKLING

Terapi: Personlig udvikling


Skatten findes inden i dig og venter på at blive fundet! 

 

Jeg ved, at alle svar og kræfter allerede ligger indeni dig. Og hvis du synes, det er svært at afdække dem alene, så kan jeg hjælpe dig med at finde dem frem, så du kan komme til at leve det liv, du længes efter. Et liv hvor du føler dig hel, har energi, power og mod til at leve dit liv, så det passer til dig. Hele dit fulde potientiale.


Der er mange forskellige grunde til, at mennesker kan komme ud af balance, på afveje eller måske endda et sted hen, hvor man ikke længere kan kende sig selv. Måske siger eller gør man noget, man egentligt slet ikke kan stå inde for. Eller måske har man glemt, hvem man  er og hvad der gør en glad.


Svære betingelser i opvæksten, hvor man ikke er blev set, forstået, rummet og mødt har måske fået en til at pakke dele af sig selv væk.


2020´ernes moderne liv i stress kan desuden let gøre en forpustet, udmattet og forvirret.


Sygdom, smerter og nedture kan ridse ens selvtillid og identitet.


Kriser kan komme udefra (kærlighedslivet/arbejdslivet) eller indefra (livskriser) og gøre os i tvivl om, hvilken plads i livet der er vores og hvilken vej vi nu kan gå.


Udfordringerne der egner sig til en terapi i dette format er netop, hvis du står med følelsen af at være kommet på afveje, være fastkørt eller måske ligefrem være kørt ud af det forkerte spor eller simpelthen helt afsporet.


Intet er for småt eller for stort til at være emne for en terapisession. Så længe du er motiveret og føler dig klar og i form til at smøge ærmerne op og tage fat på at forandre dit liv!


Jeg er klar til at være din psykologiske rejsefører, når du er klar! Måden jeg arbejder på, er at være lyttende indtil jeg kan høre, hvad det er du siger og hvad du ikke siger. Så kan jeg gennem en blanding af spørgsmål og kreative visualiseringsteknikker hjælpe dig med at fremkalde et klart billlede af, hvad du indeholder og mangler og  herefter guide dig til de næste konkrete trin.


Du kommer hjem med en liste over, hvilke konkrete handlinger, tanker og følelser, du med fordel kan arbejde intensivit videre med.  

 


 Sådan forgår det/priser:

 

  • En Personlig udviklingsdag hvor du og din udviklingsproces er i centrum og får fuld opmærksomhed          i 3 timer koster 3.000 kr.


Program: 


  • kl. 9-10.30: Terapeutisk livssamtale i samtalerummet i min hyggelige villa i Slotsbyen Gram.
  • kl. 10.30-11.30: Gåtur og reflektion i stilhed i Slotsskoven inklusiv let frokost fra Gram Slot,
  • kl. 11.30-12.00: Terapeutisk opsamling på din personlige udviklingsproces og integration af dagens gennembrud og aha-oplevelser, samt forslag til hvordan det omsættes i dit hverdagsliv.

 

  • En Personlig udviklings-session, hvor vi sættter din udviklingsproces . Eller følger op på din tidligere udviklingsdag. I time koster 1.500 kr. 
  • Er I et  par eller en hel familie koster et coaching forløb på 2 gange koster 5.000 Kr. (1½ times opstart, 1½ times opfølgning)


 

  • Betaling sker på dagen via MobilePay.


  • Evt. behov for opfølgning/ledelsescoaching kan desuden tilbydes via computer som videokonsultationer. (En GDPR sikret og krypteret platform kaldet WeCare, som jeg sender dig et link til, når jeg har din e-mailadresse.)"Alle på jorden har en skat, der venter på dem"


Paulo Coelho

NYESTE INSPIRATIONPsykologklinikken findes

i en lys og kreativ atmosfære

i en villa fra 1920´erne.

Indrettet genbrugs-skattefund fra den tid. 


SKATTEFINDERIET


Er en privat psykologs virksksomhed, som er etableret fordi: 

JEG TROR PÅ, AT DER ER ET BEDRE LIV TIL ALLE

Torvegade 8, 6510 Gram, Danmark

Email: kontakt@psykolog-marie.dk

Phone: (+ 45) 29 92 18 79

  KONTAKT


     Du er velkommen til at kontakte mig for at høre                       nærmere  samt for at booke det,  

     som passer bedst til dine behov.

Telefontid


   9-13 Mandag, tirsdag, onsdag, fredag.

BETALING


På dagen via MobilePay: 400 447

Husk at skrive fakturanummer på.


CVR. NR: 30132025